OAC Electronics, geen standaard EMS

Door onze hypermoderne PCBA productielijn produceren wij met een constante hoge kwaliteit tegen een goede prijs.

  • Full service EMS
  • High Tech PCBA production Line
  • 30+ years Electronics Engineering Experience
  • Complete product design and assembly
  • In house Pre-Compliance Testing

EMS service met HighTech PCBA line

Bij OAC Electronics is geïnvesteerd in een volledige nieuwe HighTech SMD PCBA productielijn. Hierbij is ook het componentenbeheer geautomatiseerd met tracebility en beschikken we ook over 3D AOI, Selective soldering machine,  Solder wave machine en automatische print cleaning.  Op deze manier zijn we in staat om flexibel en korte levertijden te halen en een hoge kwaliteit te leveren.

Design & Development met onze Electronic Engineering Service

Al ruim 30 jaar ontwikkelen we voor onze opdrachtgevers custom made oplossingen. De basis is elektronica maar we ontwikkelen ook de mechanica en software. Daarnaast hebben we veel ervaring met het certificeren van de producten.

Industrieën

De afgelopen jaren hebben we veel oplossingen ontwikkeld voor de industrie, lokale overheid en voor gebouwmanagement. Binnen deze gebieden beschikken we over veel kennis.

Technologieën

De engineers van OAC hebben veel ervaring met het toepassen van de volgende technologieën:

Nieuws

Over Ons

OAC is meer dan 30 jaar geleden opgericht. Sinds de start staan een zeer hoog serviceniveau en persoonlijk contact met de klant centraal in de aanpak. Ons doel is altijd om tot de optimale oplossing te komen. Vanaf de start zoekt OAC naar de juiste balans tussen ontwikkelkosten, productiekosten en de mogelijkheden van het product. Dit moet in nauw overleg.