OAC Electronics, geen project te complex!

Electronic design service, inhouse productie en eigen IoT datacenter services.

  • Cutting Edge Elektronica Ontwikkeling
  • Eigen High Tech PCBA Productielijn
  • 30+ jaar Ervaring
  • Datacenter Services voor IoT Producten
  • In house Pre-Compliance Testing

Design & Development met onze Electronic Engineering Service

Al ruim 30 jaar ontwikkelen we voor onze opdrachtgevers custom made oplossingen. De basis is elektronica maar we ontwikkelen ook de mechanica en software. Daarnaast hebben we veel ervaring met het certificeren van de producten.

EMS service met HighTech PCBA line

Bij OAC Electronics is geïnvesteerd in een volledige nieuwe HighTech SMD PCBA productielijn. Hierbij is ook het componentenbeheer geautomatiseerd met traceability en beschikken we ook over 3D AOI, Selective soldering machine,  Solder wave machine en automatische print cleaning.  Ons doel is de productie zoveel mogelijk te automatiseren. Een goed ontworpen PCBA is de basis van automatische productie.

Industrieën

De afgelopen jaren hebben we veel oplossingen ontwikkeld voor de industrie, lokale overheid en voor gebouwmanagement. Binnen deze gebieden beschikken we over veel kennis.

Technologieën

De engineers van OAC hebben veel ervaring met het toepassen van de volgende technologieën:

Nieuws

Over Ons

OAC is meer dan 30 jaar geleden opgericht. Sinds de start staan een zeer hoog serviceniveau en persoonlijk contact met de klant centraal in de aanpak. Ons doel is altijd om tot de optimale oplossing te komen. Vanaf de start zoekt OAC naar de juiste balans tussen ontwikkelkosten, productiekosten en de mogelijkheden van het product. Dit moet in nauw overleg.