Consumentenelektronica

CONSUMENTENELEKTRONICA

OAC ontwikkelt, optimaliseert en produceert consumentenelektronica

  • Full service EMS
  • High Tech PCBA production Line
  • 30+ years Electronics Engineering Experience
  • Complete product design and assembly
  • In house Pre-Compliance Testing

Elektronica overal in huis

Een gemiddeld huishouden heeft meer dan 100 elektronica apparaten in huis. Tablets, smartphones, tv’s maar ook in de stofzuigers, tandenborstels, horloges, koffiezetapparaat, keukenapparatuur, verlichting, fietsen, auto’s, deurbellen en speelgoed zit steeds vaker op maat gemaakte elektronica. Deze op maat gemaakte elektronica is uitgerust met software om specifieke taken uit te voeren. Er wordt voor maatwerk elektronica gekozen om de kosten zo laag mogelijk te houden (geen componenten die niet nodig zijn).

  • DfX service voor optimaliseren ontwerp
  • Weinig handwerk door HighTech machinepark
  • Ontwikkeling en productie van consumentenelektronica

Elektronica voor kosten en gebruiksgemak

Wanneer een consumentenproduct een succes wordt dan kunnen de aantallen snel oplopen. Het is daarom belangrijk om vanaf de start van het ontwerp met dit scenario rekening te houden. Door de elektronica vanaf het begin af aan zo slim mogelijk te ontwerpen blijven de kosten voor de componenten, assemblage en testen zo laag mogelijk. Design for Excellence noemen we dit! Op deze manier zorgen we ervoor dat de uiteindelijke kosten voor de elektronica zo laag mogelijk blijven.

Ook het gebruiksgemak (of user experience) is voor een groot deel afhankelijk van de elektronica. De elektronica zorgt ervoor dat het apparaat makkelijk te bedienen is maar ook dat de batterij lang mee gaat. Wanneer dit niet vanaf de productintroductie goed is, levert dit negatieve recensies op en wordt de kans op succes een stuk kleiner.

OAC ontwikkelt, optimaliseert en produceert consumentenelektronica

De engineers van OAC weten goed wat er nodig is om succesvolle consumentenelektronica te ontwikkelen en te produceren. Door onze engineeringskennis zijn we perfect in staat ontwerpen te maken maar ook de ontwerpen van klanten te optimaliseren. Ons uitgangspunt is dat de elektronica geproduceerd wordt met zo min mogelijk handwerk. Door met ons HighTech Machinepark zoveel mogelijk automatisch te produceren zijn we in staat te concurreren met lage lonen landen. Daarnaast zorgen we uiteraard voor perfecte kwaliteit, grote flexibiliteit en uiteraard de nodige service!

Vragen over onze service?