Entertainment

ENTERTAINMENT

Elektronicaoplossingen voor de entertainmentindustrie

  • Full service EMS
  • High Tech PCBA production Line
  • 30+ years Electronics Engineering Experience
  • Complete product design and assembly
  • In house Pre-Compliance Testing

Elektronica voor Lunaparken en Evenementen

De elektronicaoplossingen van OAC zijn ook in de entertainmentindustrie terug te vinden. De elektronica wordt gebruikt om de attracties attractief en interactief te maken. Bij evenementen wordt onze elektronica bijvoorbeeld gebruikt bij lichtshows maar ook bij crowd management en het schoonhouden van het terrein worden onze oplossingen gebruikt. In Lunaparken is onze elektronica in veel attracties terug te vinden.

Robuuste elektronica voor entertainment

De elektronica die voor de entertainment industrie ontwikkeld wordt moet tegen een stootje kunnen. De producten worden vaak in de buitenlucht gebruikt en er wordt niet heel voorzichtig mee om gegaan. Daarnaast is er ook nog het transport naar de verschillende locaties. Het is dus van belang dat de elektronica robuust gebouwd wordt. Hoe sterk de elektronica is kan uiteraard met testen aangetoond worden. Dit kunnen we verzorgen maar omdat we de design rules kennen weten we wat we moeten doen om de elektronica zo sterk mogelijk te krijgen.

Ontwikkeling en productie van elektronica voor entertainment industrie

OAC heeft veel ervaring met de ontwikkeling en productie van elektronica voor de entertainment industrie. We zijn perfect in staat om robuuste elektronica af te leveren die de betrouwbaarheid heeft waar om wordt gevraagd. Als we bij de productie van een bestaand ontwerp twijfelen over het ontwerp geven we tips om het ontwerp te optimaliseren.

Vragen over onze service?