LED Verlichting

LED VERLICHTING

Specifieke klantontwikkeling en productie van LED PCBAs tot 120 cm

  • Full service EMS
  • High Tech PCBA production Line
  • 30+ years Electronics Engineering Experience
  • Complete product design and assembly
  • In house Pre-Compliance Testing

Energie besparen en nieuwe mogelijkheden in gebouwen, kassen en op industrieterreinen

Al een aantal jaar is LED de standaard technologie in de verlichtingsindustrie. De belangrijkste reden van de definitieve doorbraak is het lage energieverbruik. Door traditionele verlichting te vervangen door LED gaat de energierekening direct om laag. Omdat de LEDs elektronicacomponenten zijn is er bij iedere LED oplossing elektronica (een geassembleerde PCB) nodig. Door elektronica componenten toe te voegen aan het armatuur ontstaan er nieuwe functies.

Goede voorbeelden zijn sensoren om de actuele status van een ruimte te monitoren of connectiviteit om de verlichting op afstand aan te sturen. Naast de armaturen in gebouwen wordt LED ook steeds vaker toegepast in de industrie (ATEX), sportveld verlichting en in de tuinbouw.

  • Productielijn geschikt voor 120 cm (LED TL verlichting)
  • Ontwikkeling/productie van LED armaturen
  • Ontwikkeling/productie van LED drivers
  • Ontwikkeling/productie van LED matrix borden
  • Software platform voor Smart Lighting

Optimale oplossingen door samenwerking verlichtings- en elektronica-industrie

Om tot een succesvolle verlichtingsoplossingen te komen moet de kennis van licht worden gecombineerd met de elektronicakennis. Omdat dit van oudsher compleet andere disciplines zijn moeten deze partijen met elkaar om de tafel om het concept en de ideeën te bespreken. Door de wensen en mogelijkheden in kaart te brengen wordt de optimale oplossing ontwikkeld en is de ontwikkeltijd het kortst.

Naast de hardware is ook de software cruciaal. Deze software zorgt voor de aansturing van de verlichting en de integratie met o.a. gebouwautomatisering platformen. Ook hier moet vooraf goed over na worden gedacht.

Ontwikkeling en Productie van LED armaturen tot 120 cm (TL buis)

OAC Electronics heeft alle kennis en apparatuur in huis om LED armaturen te ontwikkelen en te produceren. Ons machinepark is zo geconfigureerd dat het geen probleem is om LED armaturen tot 120 cm te produceren. Hierdoor kunnen we in een keer een verlichtingsoplossing ter grootte van een TL buis volledig afwerken. Onze engineers zijn daarnaast ook in staat om de elektronica voor de armaturen te ontwerpen. Ze beschikken over de juiste kennis over zowel de LEDs, sensoren als connectiviteit. OAC networks kan helpen bij de eventuele software vraagstukken.

Vragen over onze service?