Vending Machines

VENDING MACHINES

Elektronica ontwikkeling en productie voor Vending Machines

  • Full service EMS
  • High Tech PCBA production Line
  • 30+ years Electronics Engineering Experience
  • Complete product design and assembly
  • In house Pre-Compliance Testing

Digitalisering van vending machines

Het plaatsen van een vending machine is een goedkope manier om producten te verkopen. Voor de verkoop hoeft geen ruimte ingericht te worden en personeel is alleen nodig voor het bijvullen of eventuele onderhoudswerkzaamheden. Slimme elektronica zorgt ervoor dat u weinig naar de machine hoeft om te kijken! De elektronica zorgt voor de juiste werking maar ook voor online monitoring. Betalen gaat via een bankkaart of contactloos betalen waardoor de machines ook niet meer geleegd hoeft te worden.

  • Perfecte elektronica assemblage
  • Integratie van ‘contactloze’ betaalterminals
  • Online dashboards en pushmeldingen

Maatwerk elektronica voor koppeling en uitlezen systemen

Bij de ontwikkeling van een vendingmachine kan er gebruik gemaakt worden van diverse standaardmodules. Een goed voorbeeld hiervan is de betaalterminal. Maar bij het ontwikkelen van een vending machine is er ook elektronica nodig voor het aansturen van de mechanica en de koppeling met de betaalterminal. Daarnaast kan met slimme elektronica direct de vullingsgraad van de machine gemeten worden. Door een koppeling te maken met het internet is de vullingsgraad en omzet ook online uit te lezen. Ook de plaats waar de machine staat is nauwkeurig te bepalen. Zo raken er geen vending machines kwijt.

OAC ontwikkelt en produceert elektronica en dashboards

De services van OAC zijn perfect voor de bouwers van de vending machines. Er zijn verschillende niveaus waarop OAC kan ondersteunen. Uiteraard zijn we perfect in staat om de elektronica te produceren (assemblage van de PCB’s). De engineers van OAC kunnen ook elektronica ontwikkelen of verbeteringen aan de bestaande hardware doorvoeren. Daarnaast is OAC Networks in staat alle software, hosting en dashboards te regelen. Het sturen van een SMS of email wanneer er acties nodig hoort hier zeker bij.

Vragen over onze service?

Meer over Industrieën