Marnix Van der Kerken is bij OAC Electronics gestart als Business developer – project Manager – Sales Manager. Marnix is het directe aanspreekpunt voor alle diensten van OAC Electronics. OAC wil zich onderscheiden door duidelijke communicatie en het leveren van perfecte elektronica op maat volgens gemaakte afspraken. Marnix: “Mijn doel is om de nieuwe EMS-service van OAC Electronics op de kaart te zetten en naar een hoger level te brengen!”

Marnix Van der Kerken is heel zijn carrière werkzaam in de elektronica/EMS branche. Hierdoor beschikt hij over de juiste know how en kan hij direct helpen bij al uw vragen. Marnix: “Na mijn elektronica studies heb ik voor de EMS industrie gekozen. Ik ben verantwoordelijk geweest voor de productie, inkoop en verkoop, waardoor ik ervaring heb in elk deel van de EMS.“

Marnix heeft zin om, met zijn alom bekende gedrevenheid, de nieuwe uitdaging aan te gaan. Marnix: ”OAC Electronics ontwikkelt en produceert al 30 jaar klantspecifieke elektronica. Afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in een nieuwe hypermoderne elektronica productielijn. Het is nu tijd om de EMS-service van OAC op de kaart te zetten. Zeker voor kleine en middelgrote ondernemingen/producties is OAC een uitermate geschikte partner. OAC is in staat om een heel ontwikkeltraject (van idee/ontwikkeling tot productie) uit te voeren maar ook voor een deel kunt u bij ons terecht.”

Wij, het OAC-team, horen graag waarbij we u mogen helpen!

Contact:
Marnix Van der Kerken
E Marnix@oacelectronics.be
T +32 496556590