In 2019-2020 is er veel veranderd bij OAC Electronics. Op de begane grond van het pand in Herentals (industrieterrein Dikberd) is een complete nieuwe productielijn geplaatst voor onze EMS-service. Nu de ruimte helemaal klaar is geven we graag een rondleiding aan alle geïnteresseerden. Helaas is dit door de huidige COVID-19 situatie niet mogelijk. Daarom proberen we u nu digitaal een goed beeld te geven van OAC Electronics.

rondleiding ems-service


Nieuwe Productielijn op de begane grond

Wanneer u naar de productielijn loopt gaat u eerst door de goederenontvangst ruimte. Hier worden de componenten en printplaten uitgepakt. In de volgende ruimte worden de componenten ingescand en geplaatst in de componenten opslag (Essegi Traceability & Climate Control). De SMD hoofdlijn is opgebouwd uit boardhandling, een Speedprint SP210avi (Screenprinter),  Hanwha SM482 (Pick & Place) en een SAKI 3Di-LS2 (3D AOI). Stand alone staan een selectief soldeer machine (Ersa Smartflow), een golf soldeer machine (Ersa ETS 250) en een vapour phase (ASCON VP800). Na het programmeren van de elektronica, het uitvoeren van een functionele eindtest en een eventuele eindassemblage zetten we gereed product in de opslagplaats klaar voor verzending. Hier staat ook de nieuwe stikstof installatie voor de selectief soldeermachine.

Weinig productiepersoneel

OAC Electronics heeft als filosofie om onze EMS-service zoveel mogelijk te automatiseren. Bij uw rondleiding zal u dus geen tafels vol met solderende mensen zien. We automatiseren waar mogelijk en alleen als het echt niet anders kan werken we manueel. Door deze manier van werken zijn we in staat om de prijs laag te houden.

Engineers op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping ziet u naast de vergaderruimte onze engineers. De engineers van OAC Electronics zijn hoogopgeleid en hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektronica. Zij voeren de Design for Manufacturing checks uit en zijn ook in staat om elektronica voor klanten op maat te ontwikkelen.


Interesse in OAC Electronics

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Of krijgt u graag een echte rondleiding wanneer dit weer mogelijk is? Neem contact!

Om op de hoogte te blijven kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief of ons volgen op LinkedIn.