Ontwikkeling

ONTWIKKELING

OAC ontwikkelt uw elektronica producten op maat!

  • Cutting Edge Elektronica Ontwikkeling
  • Eigen High Tech PCBA Productielijn
  • 30+ jaar Ervaring
  • Datacenter Services voor IoT Producten
  • In house Pre-Compliance Testing

Elektronica zorgt voor nieuwe mogelijkheden

In vrijwel alle apparaten en machines is elektronica te vinden. Elektronica wordt aan producten/apparaten toegevoegd om functionaliteiten uit te breiden of het product gebruiksvriendelijker te maken.

Door het koppelen van een product aan het internet ontstaan er eveneens nieuwe mogelijkheden. Door internet aan een apparaat of machine toe te voegen, hoeft u niet meer fysiek aanwezig te zijn om een product te monitoren of te beheren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Elektronica Ontwikkeling
  • Embedded Software
  • Mechanisch Ontwerp (behuizing)
  • Computer Software

Complexe productontwikkeling

Door elektronica aan een product toe te voegen, wordt het ontwikkelproces complexer. Elektronica is het kloppend hart van ieder product. Wanneer de elektronica faalt of niet goed functioneert, is de gebruiker direct ontevreden. De elektronica is daarnaast ook het meest gevoelige onderdeel van het product. Elektronica bestaat uit een printplaat met vaak honderden componenten.

Als een component beschadigd is, dan functioneert het totale product niet meer. Bij de ontwikkeling van een product moeten de industriële vormgeving, de elektronicaontwikkeling, de embedded softwareontwikkeling en eventuele softwareontwikkeling perfect op elkaar zijn afgestemd. Pas als alle onderdelen goed functioneren, zal de gebruiker tevreden zijn. Deze multidisciplinaire productontwikkeling vergt een goede planning en coördinatie.

OAC veel ervaring productontwikkeling

Wanneer OAC begint met een ontwikkeling is de elektronica het startpunt. Hier moet de functionaliteit worden gemaakt. Bij deze ontwikkeling staat het eindproduct en de productie daarvan altijd centraal. OAC denkt vanaf de start van de elektronicaontwikkeling na over het mechanische design, softwareontwikkeling, de certificering en de productie. OAC heeft alles in huis om zelf ook snel prototypes en kleine series te ontwikkelen. Voor grotere series en mechanisch productontwerp werkt OAC met vaste partners.

Vragen over onze service?