Om een product op de markt te brengen zijn de vereiste certificeringen noodzakelijk. Zeker bij elektronica met draadloze communicatie (radio) komt hier heel wat bij kijken. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat producten vaak niet door de eerste test komen omdat bijvoorbeeld de Radiated Emission niet in orde is. Als feedback geeft het certificeringshuis mee welke waardes te hoog zijn. Vervolgens is het de taak van de ontwikkelaar het ontwerp zo aan te passen dat daarna de juiste waardes worden gehaald. Kostbare tijd en geld gaan verloren en de oorzaak van het probleem is nog niet helder. Om deze redenen zien we dat steeds meer bedrijven naar OAC komen voor een Pre-Compliance test.

OAC Electronics pre-compliance dienstverlening

OAC Electronics kan u op 4 manier helpen bij het certificeren van uw product:

Pre-compliance test

OAC Electronics beschikt over de juiste meetapparatuur om de certificeringstesten uit te voeren. Hierbij gaan we uit van een nauwkeurigheid van ongeveer 90% / 95%. Oftewel, we kunnen redelijk zeker zeggen wat de uitkomsten van de certificeringstesten gaan zijn. Let op, wij kunnen geen producten certificeren!

Consultancy

OAC Electronics is een gespecialiseerd ingenieurskantoor. Anders dan bij een certificeringsinstantie zijn wij in staat om exact aan te geven wat er aan het ontwerp veranderd moet worden om wel door de keuring heen te komen.

Aanpassen elektronica ontwerp

Zodra we in kaart hebben gebracht wat er veranderd moet worden om wel door de keuring heen te komen heeft de klant de keuze. Zelf de aanpassingen doorvoeren of uit laten voeren door OAC Electronics. Als ingenieurskantoor zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen/aanpassen van de elektronica!

Productie van prototypes

Ook het aanpassen van de fysieke producten of het opnieuw produceren van nieuwe prototypes kunt u met een gerust hart aan OAC Electronics overlaten. OAC Electronics beschikt over een uitgebreide productielijn om elektronica volledig automatisch te produceren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op om uw uitdaging te bespreken!