Nieuws

Oplossen van antenneproblemen bij IoT devices

Een goed werkende antenne is cruciaal voor een IoT (Internet of Things) Device. Het gebeurt vaak dat OAC Electronics wordt ingeschakeld om antenneproblemen op te lossen. Bij het prototype en op de PCB werkte alles probleemloos, maar wanneer het product in de behuizing is geplaatst zijn er toch problemen. We helpen we deze bedrijven door het probleem in kaart te brengen en met verbeteringen het product toch juist te laten werken.

OAC introduceert eSIM, de SIM voor wereldwijde IoT oplossingen

OAC ontwikkelt en produceert in slimme apparaten. Deze apparaten zijn vrijwel altijd verbonden met het internet, Internet of Things (IoT). Door IoT is het mogelijk om op afstand apparaten te monitoren en te managen. Als er waar ook ter wereld iets met een apparaat is, kan de storing vaak online opgelost worden. Om niet afhankelijk te zijn van een lokaal (wifi) netwerk adviseren we te werken met SIM kaarten. Met de nieuwe OAC eSIM zijn de SIM kaarten eenvoudiger te beheren en zijn de kosten lager.

Gespecialiseerde IC assembly services

OAC Electronics heeft veel ervaring met het assembleren van printplaten. Door onze engineering achtergrond en onze high tech machines worden we vaak gevraagd complexe chip assembly projecten. Onze gespecialiseerde expertise voor de assemblage van ICs gebruiken we voor het evalueren van ICs bij IC-design trajecten,…