Lokale Overheid

LOKALE OVERHEID

Elektronica om de verkeersveiligheid te verhogen.

  • Cutting Edge Elektronica Ontwikkeling
  • Eigen High Tech PCBA Productielijn
  • 30+ jaar Ervaring
  • Datacenter Services voor IoT Producten
  • In house Pre-Compliance Testing

Veiligheid vergroten

Het is voor de lokale overheid een doel om de veiligheid te vergroten. Belangrijk is bijvoorbeeld het verkeer. Jaarlijks raken er nog steeds veel mensen gewond of ze komen te overlijden in het verkeer. Het inzetten van de juiste technologie zorgt ervoor dat deelnemers aan het verkeer zich bewuster worden van hun gedrag en eventueel beboet worden bij overtredingen. Een bijkomend voordeel is dat ook criminelen gelokaliseerd kunnen worden door bijvoorbeeld nummerplaatherkenning.

  • Radartechnologie
  • Nummerplaatdetectie
  • Rollerbank

Technologie voor lokale overheid

OAC Electronics is bij veel ontwikkelingen van de lokale overheden betrokken. Zo heeft OAC een verkeersteller ontwikkeld die exact bijhoudt hoeveel en wat voor voertuigen er passeren. Deze verkeersteller kan uitgebreid worden met een digitaal verkeersbord en een battery pack. OAC heeft de complete set ontwikkeld en produceert deze nog steeds. Een laatste voorbeeld is de de rollerbank. De rollerbank / curvometer wordt door de lokale overheid gebruikt om de maximale snelheid van een voertuig te meten.

Ontwikkelen en Produceren voor lokale overheden

OAC is al jaren bij veel technologieprojecten van de lokale overheid betrokken. Naast het meten van snelheid en het maken van dynamische verkeersborden, is OAC ook in staat om bijvoorbeeld nummerbordherkenning uit te voeren. Ook voor het controleren van elektrische fietsen is OAC in staat om elektronica te ontwikkelen. Samen met de lokale overheid brengt OAC het probleem in kaart en komen zij met een goede oplossing. OAC is in staat om het complete traject te begeleiden. Van ontwikkeling tot de elektronica productie. Ook maakt de lokale overheid ook gebruik van de clouddiensten van OAC Networks waardoor ze altijd direct inzicht hebben in de status van de producten.

Vragen over onze service?

Meer over Industrieën