Compliance Testen

COMPLIANCE TESTEN

OAC zorgt ervoor dat uw product de markt op mag!

  • Cutting Edge Elektronica Ontwikkeling
  • Eigen High Tech PCBA Productielijn
  • 30+ jaar Ervaring
  • Datacenter Services voor IoT Producten
  • In house Pre-Compliance Testing

Noodzakelijke certificeringen

Voordat een ontwikkeling in productie kan gaan, zijn certificeringen noodzakelijk. Met de certificeringen toont u aan dat het product voldoet aan de wetgeving en richtlijnen. Maar nog belangrijker: u toont aan dat het product veilig is in gebruik. Welke testen er nodig zijn, hangt sterk af van de toepassing, de branche en het land waar het product verkocht gaat worden. Certificeringen die vaak voorkomen zijn CE markering, UL, EMC-testen, RED en Medische richtlijnen.

  • Begeleiding Certificatietrajecten
  • Vanaf het Design!
  • Inhouse Pre-compliance Testen

Het verkrijgen van certificeringen

Geaccrediteerde testinstellingen zijn gemachtigd om de producten volgens de richtlijnen te testen en de juiste certificeringen te overhandigen. Het inhuren van deze instanties en dus het verkrijgen van de juiste certificeringen kan veel geld kosten. Voordat u start met een ontwikkeling is, het dus goed om te weten welke certificeringen noodzakelijk zijn om het product op de markt te brengen. Daarnaast is het ook belangrijk om duidelijke afspraken met de elektronicaontwikkelaar te maken over de certificeringen. Wanneer een ontwikkeling niet aan de richtlijnen voldoet, betekent dit vaak een aanpassing van de elektronica.

OAC test interne pre-compliance

OAC kan het complete certificeringstraject uit handen nemen. OAC kent de partijen die de testen uitvoeren maar belangrijker: OAC kent de richtlijnen. Vanaf de start wordt bij iedere ontwikkeling rekening gehouden met de richtlijnen die van toepassing zijn. Op deze manier voorkomt u grote wijzigingen na de eerste testen. Overigens beschikt OAC ook over alle benodigde testapparatuur om pre-compliance testen uit te voeren. Voordat de ontwikkeling naar een geaccrediteerde testinstelling gaat, voert OAC deze pre-compliance testen uit.

Vragen over onze service?