Embedded Software

EMBEDDED SOFTWARE

Software ontwikkeling voor de elektronica.

  • Cutting Edge Elektronica Ontwikkeling
  • Eigen High Tech PCBA Productielijn
  • 30+ jaar Ervaring
  • Datacenter Services voor IoT Producten
  • In house Pre-Compliance Testing

Software voor uw product

Om de maatwerkelektronica te laten functioneren, is software nodig die in de elektronica wordt geprogrammeerd. Deze maatwerk software wordt embedded software genoemd. Deze software wordt ontwikkeld om het product een beperkt aantal functies uit te laten voeren.

Om de productkosten zo laag mogelijk te houden wordt het elektronicaontwerp en de embedded software zo gemaakt dat de functies precies uitgevoerd kunnen worden. Embedded software is dus een code die specifiek geschreven wordt voor de ontwikkeling en op geen ander apparaat of product kan draaien.

  • Software voor in de Elektronica
  • Ervaren Engineers
  • Uitgebreid Testen voor Productie

Ontwikkelproces embedded softwareontwikkeling

De embedded softwareontwikkeling start gelijktijdig met de elektronicaontwikkeling. Om te laten zien dat een eerste prototype werkt, moet ook de software werken. De software zal in die fase nog niet perfect zijn, maar wel laten zien dat het product werkt. De software wordt geschreven in Linux en moet perfect zijn om geprogrammeerd te worden in alle producten. Na het schrijven van de software wordt deze uitgebreid getest. Door het testen worden alle bugs uit de software gehaald totdat hij perfect functioneert. Het voordeel van software is dat deze maar een keer ontwikkeld hoeft te worden en er geen productiekosten zijn. Het maak niet uit hoeveel producten er volgen. Er kleeft wel een nadeel aan deze manier. Als er een bug gevonden wordt in de geprogrammeerde software, dan moeten alle producten opnieuw geprogrammeerd worden

OAC levert perfecte embedded software

De engineers van OAC zijn zeer ervaren in de ontwikkeling van embedded software. Hierdoor zijn ze in staat om zeer snel embedded software te schrijven en te programmeren, zodat de elektronica functioneert. Maar de uitspraak ‘the devil is in the details’ is bij embedded softwareontwikkeling zeker van toepassing. Voordat de elektronica en embedded software klaar zijn voor productie wordt hij uitgebreid getest en alle mogelijke scenario’s worden doorlopen. Pas als we 100% tevreden zijn, starten we met de serie.

Vragen over onze service?