Agri & Food

AGRI & FOOD

Elektronica productie voor Agri & Food

  • Cutting Edge Elektronica Ontwikkeling
  • Eigen High Tech PCBA Productielijn
  • 30+ jaar Ervaring
  • Datacenter Services voor IoT Producten
  • In house Pre-Compliance Testing

Elektronica om voedselketen te optimaliseren

Technologie wordt ingezet om de voedselketen te optimaliseren. Dit begint al bij het inzaaien van het land. Slimme landbouwvoertuigen kennen de grond en weten wat er nodig is voor een maximale opbrengst. Ook bij het oogsten helpt slimme technologie. Of het nu gaat om asperges steken of paprika’s plukken. De technologie beoordeelt het gewas en oogst zonder het gewas te beschadigen. Ook in de stallen nemen robots meer werk over. Voeren, stallen schoonmaken of melken gebeurt allemaal automatisch en zijn er geen handen meer nodig.

  • Elektronica productie voor harsh environments
  • Elektronicaontwikkeling voor dataverzameling en robots
  • Software en connectiviteit voor dataverwerking

Elektronica voor datavergaring en robots

Of het nu gaat om vee of over gewassen, beide moeten gezond blijven en goed groeien. Met sensoren en beeldherkenning kunnen afwijkingen in gezondheid en/of groei snel vastgesteld worden. Door tijdig in te grijpen gaat de productiviteit snel omhoog. Naast de elektronica vraagt dit ook om slimme data-analyses. Vanuit de software moet de boer status zien maar ook advies krijgen over wat hij moet doen. Of de software communiceert direct met de robots die de taken uitvoeren. Bij de ontwikkeling van de robots is het gebruik van maatwerk elektronica onvermijdelijk.

Elektronica voor de Agrarische industrie

Met onze elektronica productie zijn we in staat om betrouwbare elektronica te produceren voor ‘harsh’ environments. Met andere woorden onze elektronica kan wel tegen een stootje! Ook bij het ontwikkelen van de elektronica en een eventueel dataplatform kan OAC Electronics uitstekend ondersteunen. We hebben alles in huis om de voedselketen verder te optimaliseren.

Vragen over onze service?

Meer over Industrieën