De Electronic Manufacturing Service (EMS) activiteiten van OAC Electronics zijn de laatste jaren flink gegroeid. Om verder te groeien en nieuwe machines bij te kunnen plaatsen was een nieuw pand noodzakelijk. Dit nieuwe pand is gevonden op hetzelfde industrieterrein in Herentals. Nadat het pand is klaargemaakt voor elektronicaproductie (ESD vloer, technische installaties en verlichting) konden de machines worden geïnstalleerd. De nieuwe productielijn draait en ook het testen en programmeren vindt plaats vanuit het nieuwe pand. We zijn klaar voor de toekomst!

Ons machinepark

De afgelopen jaren is de complete productielijn van OAC Electronics vernieuwd. Door te werken met de nieuwste machines kunnen we zelfs de meest complexe printen eenvoudig assembleren. We werken met een klein hoogopgeleid team en hebben als doel om het complete productieproces te automatiseren en te digitaliseren. Naast High Tech machines investeren we dus ook veel in onze software. Onze nieuwe lijn ziet er als volgt uit:

  • Speedprint SP700avi
  • Hanwha Decan F2 Pick & Place
  • Hanwha SM482 Pick & Place
  • SAKI 3Di-LS2 3D Inspection
  • Ersa Hotflow 3/14 – Reflow Oven
  • ASCON VP800 – Vapour Phase
  • Ersa Smartflow – Selective Soldering
  • Essegi – Traceability & Climate Control
  • Ersa ETS 250 – Wave soldering

Volledige verdieping voor testen en programmeren

OAC Electronics is opgericht door engineers. Het meedenken zit daarom in ons bloed. We kijken altijd of het mogelijk is om met eenvoudige wijzigingen de kwaliteit te verhogen of de kosten te verlagen. Ook op functioneel niveau zijn we in staat om met creatieve oplossingen te komen. Onze kennis gebruiken we ook bij het testen en programmeren. Steeds vaker ontwerpen en bouwen we complete testopstellingen voor onze opdrachtgevers. Naast de gebruikelijke testopstellingen beschikken wij bijvoorbeeld over apparatuur voor HF afregelingen en het programmeren van FPGA’s. In de nieuwe productieruimte is de eerste verdieping volledig ingericht voor het testen en programmeren van elektronica.

Maak kennis met EMS bedrijf OAC Electronics

Bent u op zoek naar een EMS bedrijf die het anders doet? Hoge kwaliteit door nieuwe machines en engineers die meedenken? Neem dan contact op met OAC Electronics voor een kennismaking. U bent van harte welkom om ons nieuwe pand te bekijken!