Kernwaarde

Kernwaarde OAC

EMS service

Een hoge constante kwaliteit voor zowel kleine series als grote series dat is wat u van OAC mag verwachten. Door de complete PCBA productie te automatiseren en te werken met hoogopgeleide werknemers blijken we in staat om continu onze belofte waar te maken.

High Tech PCBA Line

In 2018 en 2019 heeft OAC een compleet nieuwe productielijn neergezet. Storage, screenprinter, pick&place, vapor phase, aoi, selective soldering. Hiermee is de hoogste kwaliteit van de PCBA’s gegarandeerd.

Volledig elektronicadesign-assemblage

Naast elektronica ontwikkelt OAC ook complete producten inclusief behuizing. Ook biedt OAC de mogelijkheid om de elektronica in huis te assembleren en ook in de behuizing te plaatsen. Volledige fullfillment.

30+ jaar elektronicaengineering ervaring

OAC heeft al ruim dertig jaar ervaring met het ontwikkelen van elektronica. Als u met OAC samenwerkt weet u waar u aan toe bent. Als het project als haalbaar wordt gezien, maakt OAC vervolgens een duidelijke planning en een offerte. Na akkoord blijft OAC continu in overleg over de status.

Draadloos specialisten (RF, IoT, battery technology)

De engineers van OAC kunnen alle elektronica ontwikkelen maar als specialisme hebben ze wireless. Internet of Things, Low Power Design, RF antennedesign.

Interne pre-compliance testen

OAC heeft de mogelijkheden om intern alle producten pre-compliance te testen. Hierdoor verloopt het uiteindelijke certificerings- en keuringsproces eenvoudiger.